V Loopi pracujú len odborníci. Máme dlhoročné skúsenosti s príslušenstvom

Náš tím pracujúci na projekte Loopi pozostáva z viacerých odborníkov, ktorí dlhé roky skúmajú príslušenstvo a technológie. Články, ktoré publikujeme na portáli SvetApple, si ročne prečíta viac ako dva milióny ľudí, pričom drvivá väčšina návštevníkov prichádza zo Slovenska. Pôvodne bol magazín spustený ešte v roku 2014 ako hobby projekt, no veľmi rýchlo vyrástol a etabloval sa na trhu medzi najväčšmi konkurentmi. Od tej doby sa zameriavame na rozširovanie nášho portfólia, vďaka čomu dnes na webe nájdete množstvo užitočných návodov či dokonca najväčší slovenský Apple bazár so stovkami inzerátov. Nám to ale nestačilo. 

Skúsenosti, ktoré sme pri práci na SvetApple za tie roky získali, sme sa rozhodli pretaviť aj do fyzickej formy v podobe produktov na internetovej stránke Loopi. Našim čitateľom sme skrátka chceli ponúknuť niečo navyše. 

Loopi-airpods-Pro-silicone-case-(1)

Našim cieľom je prinášať inovatívne, kvalitné a hlavne unikátne výrobky, ktoré prešli náročným testovaním a spĺňajú prísne kvalitatívne štandardy. Vieme, že majitelia Apple produktov sú nároční a to sme zohľadnili vo výberovom procese. 

Pôvodná myšlienka na e-shop Loopi vznikla už v roku 2018

Loopi-Apple-Watch-Color-Band-(2)

Hoci je samotný projekt Loopi stále relatívne nový, v skutočnosti sme na jeho vývoji aktívne pracovali už od roku 2020, pričom pôvodná myšlienka vznikla ešte o dva roky skôr. Práve počas pandémie sme začali naplno prototypovať nový smer, ktorým by sa mohlo vydať naše podnikanie.

Rozhodli sme sa vybudovať úplne novú značku, nakoľko sme chceli, aby SvetApple zostal naďalej technologickým magazínom a Loopi sa zameriavalo výhradne na obchod. A keďže sme už v minulosti nadviazali kontakty s viacerými špičkovými výrobcami a dodávateľmi príslušenstva pre Apple, vedeli sme komu sa na začiatku ozvať. 

Naše skúsenosti vám pomôžu s výberom správneho produktu 

Loopi-Apple-Watch-Solo-Loo-Band-(1)

Nech už si vyberiete akýkoľvek výrobok z našej ponuky, vždy sa pri ňom dočítate čo možno najpresnejšie špecifikácie a naše pocity z testovania. Rovnako tak sme výrobky profesionálne nafotili, aby ste mali stopercentnú istotu v tom, čo si presne kupujete.

Pri predaji príslušenstva zohráva dôležitú úlohu aj balenie. Presne preto sme sa pri jeho návrhu zamerali výhradne na papierové obaly, ktoré sú recyklovateľné a šetria našu prírodu. Keď si teda príslušenstvo vyberiete z krabičky, môžete ju hodiť do separovaného odpadu a papier použitý na jej výrobu nájde v budúcnosti ďalšie použitie.