Našim mottom je systematickosť. Nákup tovaru musí prebehnúť jednoducho

Tak ako sa produkty od Apple zameriavajú na jednoduchosť, tak aj my chceme všetkým našim zákazníkom priniesť maximálne pohodlný a rýchly proces od nákupu až po doručenie tovaru na adresu.

Naša firma sa snaží udržiavať plné skladové zásoby, vďaka čomu sa ku výrobkom dostanete veľmi rýchlo. Vždy ich expedujeme do 24 hodín, čo znamená, že pokiaľ sa preprava nezdrží, balíček môžete mať doma už na druhý deň. Samozrejme, v tomto bode zohráva rolu aj čas, v ktorom ste vytvorili objednávku. Pokiaľ ste tak urobili ráno, je vyššia pravdepodobnosť, že tovar dorazí skôr.

Samotná doprava vás potom bude stáť len 1,99 €, no ak nakúpite za 39,99 €, máte ju ZADARMO. 

Jednoduchý nákup a platba cez Apple Pay

Apple-Watch-Nylon-Strap-(2)-

Nákup na Loopi je jednoduchý či už z mobilného zariadenia alebo počítača. Používateľské rozhranie v našom e-shope sme skĺbili s atraktívnym dizajnom, v ktorom sa nestratíte. Pre maximálne komfortý nákup sme pridali aj možnosť platenia prostredníctvom služby Apple Pay, vďaka čomu nemusíte zadávať do systému informácie o vašej karte. V praxi je to bezpečnejšie, no hlavne oveľa rýchlejšie. 

Každý produkt, ktorý nájdete v našom e-shope sme starostlivo vyberali tak, aby bol dizajnovo atraktívny, kvalitne spracovaný a hlavne plne kompatibilný s Apple zariadeniami. Stačí zadať model, vybrať si farbu a o zvyšok sa postaráme my. Našim cieľom je to, aby ste boli s nákupom maximálne spokojní. 

Apple-Watch-Nylon-Strap-(3)-_2

V rámci Loopi sme zapracovali aj na balení. Všetky krabičky, do ktorých vkladáme naše produkty sú papierové, takže sa po použití dajú recyklovať. V rámci postupného budovania e-shopu sa čoraz viac snažíme o znižovanie uhlíkovej stopy.