Loopi je nový vietor na poli Apple príslušenstva

Keď sme sa pred pár rokmi rozhodovali, ako v rámci projektu SvetApple pokračovať, napadlo nás, že by sme mohli našim čitateľom ponúknuť kvalitné príslušenstvo pre Apple zariadenia, ktoré by bolo ručne vyberané, dlhodobo testované a odporúčané našimi odborníkmi.

Sami máme kontakty na dodávateľské reťazce, ktoré takéto produkty vyrábajú a preto netrvalo dlho, kým sme po úvodnej myšlienke začali pracovať na e-shope.

Vysoká kvalita za rozumnú cenu

Apple-Watch-Nylon-Strap-(4)-_4

Našim hlavným cieľom je priniesť zákazníkom produkty vo vysokej kvalite za dostupnú cenu, s ktorými budú dlhodobo spokojní a kvôli ktorým sa ku nám budú pravidelne vracať. 

Namiesto širokého sortimentu, v ktorom máme všetky produkty, materiály a farby sa v našej ponuke nachádza len niekoľko exkluzívnych produktov v rôznych prevedeniach, o ktorých sme si istí, že Vám budú dlhodobo slúžiť bez akýchkoľvek problémov. 

Bezpečne chránime vaše Apple zariadenia 

Loopi-Apple-Watch-Silicone-Transparent-Bumper-(1)

Našim zákazníkom chceme zabezpečiť lepšiu ochranu Apple zariadení. Technologický gigant z Cupertina vyrába odjakživa nádherné dizajnové produkty, ktoré majú jednu zásadnú nevýhodu. Keďže sa na nich nachádza množstvo skla či hliníka, aj nevinný pád na zem môže spôsobiť prasklinu, pavučinu či nepekné odreniny.

Séria príslušenstva, ktorá je zameraná na ochranu preto obsahuje rôzne bezpečnostné riešenia, ktoré sa snažia akékoľvek poškodenie vášho zariadenia eliminovať.

Loopi-Silicone-Case-iPhone-(14)

Napríklad náš silikónový obal na iPhone s podporou MagSafe pripojenia disponuje špeciálnou plastovou vložkou, vďaka ktorej je omnoho pevnejší a zvládne absorbovať aj tvrdší náraz na chodník alebo dlažbu. V jeho vnútornej časti sa tiež nachádza mäkučká výstelka, ktorá zabráni škrabancom. Všetko je skrátka premyslené do posledných detailov. 

Kto je našim zákazníkom?

Loopi-leather-Magnetic-loop-Apple-Watch-(5)-

To čo môže najviac potešiť predajcu je pozitívna spätná väzba od spokojného klienta. Naši zákazníci sú v prvom rade ľudia, ktorí nám dôverujú a ktorým chceme na oplátku ponúknuť kvalitné a plne kompatibilné Apple príslušenstvo.

Na Loopi ale môžu nakupovať aj tí, ktorí nevlastnia žiaden iPhone, MacBook, Apple Watch či AirTag. Vďaka prehľadne kategorizovanému sortimentu u nás ľahko nájdu darček pre svojich blízkych, ktorí sú fanúšikmi spoločnosti Apple. Stačí vedieť, aký majú model a následne už iba vybrať farbu alebo prevedenie, ktoré sa im hodí. Také je to jednoduché.

Naša dlhodobá vízia

Loopi-Bio-Case-pre-iPhone-13-(3)

Ako zakladatelia úspešného portálu SvetApple, ktorý patrí medzi najčítanejšie technologické magazíny na Slovensku chceme, aby rástol aj náš projekt internetového obchodu Loopi. Do budúcnosti máme preto v pláne naďalej hľadať a testovať nový sortiment produktov, ktoré vám vyčaria úsmev na tvári a zároveň ochránia vaše zariadenie, za ktoré ste zaplatili stovky či tisíce eur. 

Určite nebudeme predávať všetko, čo sa nám dostane v kancelárii na stôl. Koniec koncov, už teraz sme vyradili desiatky kusov krytov, remienkov či ďalšieho príslušenstva, ktoré nespĺňali požadované štandardy kvality. Keď sa ale dostaneme ku produktu, ktorý si sami vyskúšame a budeme presvedčení o jeho kvalitách, radi sa oň spolu s vami podelíme.